Ελλάδα: Σοκάρει νέα γυναικοκτονία -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Μια ακόμη γυναικοκτονία στην Ελλάδα συγκλονίζει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας 78χρονος άντρας σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε στον οικισμό Βερβερούδα Αργολίδας. Ένας 78χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι είδαν ότι η γυναίκα είχε πεθάνει ενώ εντόπισαν και τον ηλικιωμένο ο οποίος είχε απαγχονιστεί.

Ο θάνατος της γυναίκας η οποία αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας ήταν ασφυκτικός, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένα σημείωμα.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ελλάδα: Σοκάρει νέα γυναικοκτονία -Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε”

  1. Όχι στην αυτολύπηση και τη θυματοποίηση, ναι στην οικονομική ανεξαρτησία...

    Κάποιοι λένε να μάθουμε στους γιούς μας να σέβονται τις γυναίκες… Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη, ξέρω ότι τουλάχιστον στη γενιά των γιαγιάδων μας, των μαμάδων μας και τη δική μας γενιά, των σημερινών 30ρηδων, 40ρηδων, 50ρηδων, αυτό που μαθαίναμε από μάνα σε κόρη είναι η αυτολύπηση, η ζήλεια για την τύχη των άλλων γυναικών, η πεποίθηση ότι οι άντρες είναι μόνο για να πληρώνουν, “για να μας αναλάβουν”, δηλαδή να καλύπτουν τα έξοδά μας και τα έξοδα των παιδιών… Δεκάρα δεν έδιναν για την ψυχική υγεία του συντρόφου ή των παιδιών… Με ό,τι και αν ασχολήθηκα ως τώρα στη ζωή μου, πάλευα πάντα για να βγω από αυτό το δίκτυ… Και ακόμα τώρα, η μόνη συζήτηση, ο καημός τους, είναι να μισούν τη γυναίκα του αδερφού τους και τους συζύγους των θυγατέρων τους… Να μην ανεχόμαστε την κακή συμπεριφορά των αντρών, αλλά να μην είμαστε και ανθρωποφάγα τέρατα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί