Ενώσεις Γονέων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού: «Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από το σεισμό»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ενω΄σεις Γονέων των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Φαιστού, μέσω της οποίας απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων προς τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό συνανθρώπους μας στο νομό Ηρακλείου. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από το σεισμό!

Οι Ενώσεις Γονέων Δ. Ηρακλείου, Δ. Χερσονήσου και Δ. Φαιστού καλούν όλους τους Συλλόγους Γονέων να οργανώσουν τη συγκέντρωση και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων προς τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό συνανθρώπους μας στο νομό Ηρακλείου. 

Συγκεκριμένα οι ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης αφορούν σε υγρά (νερά, γάλα εβαπορέ-σκόνη, καφές, χυμούς), τρόφιμα (μπισκότα, κρουασάν, πελτές ντομάτας, λάδι, αλάτι, κράκερ, κονσέρβες, παστέλια, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, ζάχαρη κ.ά.), είδη προσωπικής υγιεινής (πάνες για μωρά και ηλικιωμένους, σερβιέτες, χαρτί υγείας, σακούλες σκουπιδιών, πλαστικά πιάτα, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, μπιμπερό, σαπούνι κ.ά.) και φάρμακα (ασπιρίνες, Depon, φάρμακα για την καρδιά και την πίεση, ινσουλίνη, αμμωνία, γάζες και hansaplast).

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών (τα οποία πρέπει να είναι συσκευασμένα) μπορεί να γίνεται είτε απευθείας στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου (τηλέφωνο επικοινωνίας 6979790006) και στο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου (λεωφόρος Ικάρου 121 – απέναντι από τη ΣΕΑΠ) με ευθύνη των συλλόγων γονέων, είτε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους των ενώσεων:

Ένωση Ηρακλείου: Πολύδωρος Κουτσαυτάκης 6973339108

Ένωση Χερσονήσου: Γιώργος Παρθενιώτης 6974902375

Ένωση Φαιστού: Γενοβέφα Χουστουλάκη 6970102670

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί