Έκτακτη συγκέντρωση στο Ηράκλειο ενάντια στην προσφυγή Κεραμέως

Έκτακτη συγκέντρωση πραγματοποιείται σε λίγο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, στο Ηράκλειο, ενάντια στην προσφυγή Κεραμέως κατά των συνδικαλιστικών φορέων των εκπαιδευτικών.

Δείτε: Πολιτική… “πρωτοπορία”: Η υπουργός Ν. Κεραμέως κατέθεσε αγωγή κατά ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ!

Όλοι και όλες σήμερα 30/9 13:30 στην έκτακτη συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης!

Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία του Υπουργείου Παιδείας δεν θα περάσει!

       Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη αξιολόγηση καταφεύγει για μια ακόμα φορά στην τρομοκράτηση και την καταστολή. Κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή που εκδικάζεται αυθημερόν για να βγάλει την απεργία – αποχή παράνομη και καταχρηστική.

      Αυτές κινήσεις δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από το κλάδο.  Η καλύτερη απάντηση στο Υπουργείο Παιδείας είναι οι εκατοντάδες σύλλογοι που πραγματοποιούνται σήμερα να αποφασίσουν μαζικά απεργία – αποχή. Μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή όλοι συνάδελφοι είναι πλήρως καλυμμένοι.

       Στην Αθήνα ήδη, Σωματεία Εκπαιδευτικών καλούν όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 30/9 13:30 στο πρωτοδικείο Αθηνών (Ευελπίδων, κτήριο 5) που εκδικάζεται η αγωγή του Υπουργείου.

        Καλούμε όλους τους ΣΕΠΕ Ηρακλείου και την ΕΛΜΕ Ηρακλείου και όλους τους συναδέλφους σε έκτακτη συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης την ίδια ώρα.

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να νικήσουμε!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί