Στο Αρκαλοχώρι ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκης, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηρακλείου, κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και κ. Καραγιαννίδη Ιωάννη, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετέβη άμεσα στην περιοχή για την εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώθηκε στις σχολικές μονάδες και για τον σχεδιασμό των απαραίτητων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών μετά τη σεισμική ακολουθία.

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο κ. Καρτσωνάκης συμμετείχε στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, στην πληγείσα περιοχή κι ενημέρωσε το κυβερνητικό κλιμάκιο για την υπάρχουσα κατάσταση, έχοντας προηγουμένως συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς του τόπου και τις ομάδες μηχανικών της ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) που βρίσκονταν από νωρίς στον δήμο Μινώα-Πεδιάδος προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψίες στα κτίσματα που έχουν πληγεί από τον σεισμό. 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, συγχαίρει όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς καθώς και τους/τις διευθυντές/ντριες των σχολείων, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση στο έργο τους καθώς και το θάρρος και την ψυχραιμία που επέδειξαν, με αποτέλεσμα την έγκαιρη και χωρίς τραυματισμούς εκκένωση των σχολικών μονάδων μετά το πέρας του σεισμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί