Αντιπροσωπεία του ΕΚΗ δίπλα στους σεισμόπληκτους

Στο Αρκαλοχώρι, δίπλα στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας βρέθηκαν χθες μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται από τον φονικό σεισμό της Δευτέρας, αλλά και τους μετασεισμούς που συνεχίζουν να αναστατώνουν της περιοχή. Ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς, ο Γραμματέας Οργανωτικού του ΕΚΗ και Πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων & Ζαχαροπλαστών, Νεκτάριος Μωϋσάκης και το Μέλος του ΕΚΗ και Γεν. Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Νίκος Σμυρνάκης, επισκέφτηκαν επαγγελματικούς χώρους και τους χώρους προσωρινής στέγασης των σεισμοπληκτων. 

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε ο Πρόεδρος του ΕΚΗ με την Τεχνική Υπηρεσία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τους εργαζόμενους στην ευρύτερη σεισμόπληκτη περιοχή, δόθηκαν σχετικές οδηγίες για το επόμενο διάστημα. ΚΑΝΕΝΑΣ εργαζόμενος να μην μεταβαίνει σε κτήριο, όπου στεγάζεται ο επαγγελματικός χώρος εάν δεν έχει ελεγχτεί από τους αρμόδιους φορείς. 

Ήδη αρκετοί επαγγελματικοί χώροι έχουν χαρακτηριστεί «ακατάλληλοι» ενώ συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν εκ νέου στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να συμπαρασταθούν εμπράκτως στους κατοίκους της περιοχής, προσφέροντας  βοήθεια, ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί