Πάτρα: Εξιτήριο για τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Στο σπίτι του επιστρέφει ο 6χρονος Φώτης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά ενώ παρακολουθούσε αγώνα καρτ στο κέντρο της Πάτρας. Μετά την πολυήμερη νοσηλεία του στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, έφτασε η ώρα του εξιτηρίου για το παιδί, με τη σημερινή ημέρα να είναι ημέρα χαράς για την οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και τους θεράποντες γιατρούς του.

«Βγαίνει νικητής. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά» δήλωσε ο πατέρας του 6χρονου χαμογελώντας. Όπως είπε, το παιδί τον έχει ρωτήσει πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο. «Του εξήγησα ότι έγινε ένα ατύχημα» είπε.

Δείτε: Ελλάδα: Στη ΜΕΘ εξάχρονο παιδί που τραυματίστηκε παρακολουθώντας αγώνες καρτ

Ο πατέρας του Φώτη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και λοιπό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, σημειώνοντας μάλιστα ότι το παιδί έχει πλέον τους γιατρούς που το φρόντισαν σαν δεύτερη οικογένεια

Για μεγάλη ημέρα για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών έκανε λόγο ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μπάκος. Ευχαρίστησε δε την ομάδα της ΜΕΘ Παίδων και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της μονάδας, εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί