Συμπαράσταση στους σεισμόπληκτους από τους εργαζόμενους στην Παγκρήτια Τράπεζα

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ – ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ  ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ:

      Για μια ακόμη φορά , η φύση μας απέδειξε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και προβλέψιμο. Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας και ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων επλήγησαν σφοδρά από τον ισχυρότατο σεισμό της Δευτέρας 27-9-2021 με σημαντικές υλικές ζημιές αλλά κυρίως με την απώλεια ενός ανθρώπου, ο οποίος καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια που προξένησαν τα 5,8R. 

     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας , αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την ισχυρή σεισμική δόνηση σε έκτακτη συνεδρίασή του και αφού πληροφορήθηκε για την κατάσταση στο Κατάστημα Αρκαλοχωρίου και των όμορων Καταστημάτων μας αποφάσισε τα ακόλουθα :

1)   Να εκφράσουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό του εργαζόμενου και τα συλλυπητήριά μας προς τους οικείους του .

2)  Να απευθύνουμε έκκληση προς τα μέλη μας για την οικονομική στήριξη των πληγέντων. 

3)    Να συμπαρασταθούμε στους συναδέλφους μας που είτε δικά τους οικήματα είτε των οικογενειών τους υπέστησαν ζημιές.  

       Οι ανάγκες  των ανθρώπων δεν μπορεί και δεν πρέπει να περιμένουν. Οι τοπικοί φορείς που έχουν πιο άμεση εικόνα αυτών των αναγκών , χρειάζονται στήριξη και βοήθεια  και εμείς έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να βοηθούμε.

       Έχουμε δείξει σε δύσκολες καταστάσεις ότι η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή μας είναι αυτονόητο αγαθό που πηγάζει από την ανθρωπιά και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής μας ευαισθησίας.

      Τέλος, ευχόμαστε όλη αυτή η κατάσταση με την σεισμική ακολουθία που ακολούθησε τον κύριο σεισμό , να μην διογκώσει την ήδη τεταμένη κατάσταση και κυρίως να μην θρηνήσουμε άλλη ανθρώπινη ζωή. Ο πανικός των ισχυρών μετασεισμών και η σημαντική καταπόνηση των ήδη λαβωμένων κτισμάτων είναι ο ορατός κίνδυνος που ελλοχεύει.   

                                                    Για τον Σ.Ε.ΠΑ.Τ.

       Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                 Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.     

Γιάννης Ζ. Δραμουντάνης                                         Δραμουντάνης Η. Βαγγέλης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί