Στις σεισμόπληκτες περιοχές η Φώφη Γεννηματά

Τις πληγείσες περιοχές των δήμων του Ηρακλείου που επλήγησαν από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που σημειώθηκε στο Αρκαλοχώρι, θα επισκεφτεί σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά θα επισκεφτεί το Συντονιστικό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου για να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των σεισμόπληκτων περιοχών στους δήμους Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών-Αστερουσίων, και να έρθει σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές.

Την κα. Γεννηματά θα συνοδεύουν ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας, Παναγιώτης Βλάχος, ο γραμματέας του Τομέα Πολιτικής Προστασίας, Γρηγόρης Σκιαδόπουλος και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής.

Μόλις η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκε για τον ισχυρό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, δήλωσε: «Επικοινώνησα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και ενημερώθηκα για το σεισμό στο Αρκαλοχώρι. Εκεί βρίσκεται ο γραμματέας της ΚΟ, Βασίλης Κεγκέρογλου. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του άτυχου εργάτη και όσους δοκιμάζονται».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί