«Μας άφησαν έρμαια μιας οπλισμένης περιθωριακής ομάδας»: Συγκλονίζει η καταγγελία εκπαιδευτικού στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

«Εμείς εδώ είμαστε εργαζόμενοι και μαθητές στο έρμαιο μιας οπλισμένης περιθωριακής ομάδας, τί άλλο να σας πω;; Και την ΕΛ.ΑΣ. να χτυπάει την Ομοσπονδία των Γονέων, της ΕΛΜΕ…», καταγγέλλει η εκπαιδευτικός για τα επεισόδια με ακροδεξιούς στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Την κατάσταση που επικράτησε επί δύο μέρες στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και τα επεισόδια που προκάλεσαν ακροδεξιοί κατήγγειλε η εκπρόσωπος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, Σίσσυ Πολυκάρπου.

«Οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων από όλα όσα συμβαίνουν στο σχολείο μας (εννοεί τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην οδό Κολοκοτρώνη στη Σταυρούπολη) και δεν κάνουν τίποτα για να μας προστατέψουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πολυκάρπου.

Οι δημοσιογράφοι τη ρωτούν για τους τραυματισμούς των μαθητών, με εκείνη να απαντά:

«Όταν βρίσκονται άνθρωποι με κουκούλες και πετούν έξω καδρόνια, πέτρες και μολότοφ, τί περίμεναν να γίνει;; Τί μέτρα πήραν». «Δε γνωρίζει κανείς τίποτα. Οι διευθυντές είναι άφαντοι, οι προϊστάμενοι είναι άφαντοι, η υπουργός πήρε τηλέφωνο, ο περιφερειακός διευθυντής είναι στο γραφείο του… κι εμείς εδώ είμαστε εργαζόμενοι και μαθητές στο έρμαιο μιας οπλισμένης περιθωριακής ομάδας, τί άλλο να σας πω;; Και την ΕΛ.ΑΣ. να χτυπάει την Ομοσπονδία των Γονέων, της ΕΛΜΕ…», επισήμανε η εκπρόσωπος της Ε’ ΕΛΜΕ και καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί