Στ. Αρναουτάκης: «Χρειαζόμαστε την ενότητα κι αυτή την ενότητα σφυρηλατούμε κάθε μέρα»

Την πεποίθησή του πως για ν’ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από τους σεισμούς στην Κρήτη θα πρέπει να υπάρχει ενότητα και συνεργασία των εμπλεκομένων υπουργείων, των φορέων και της Αυτοδιοίκησης, υπογράμμισε στη συνέντευξη τύπου κατά την οποία εξειδικεύτηκαν τα μέτρα προστασίας των πληγέντων από την κυβέρνηση, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του αδικοχαμένου συνανθρώπου μας και να επισημάνω πως είμαστε Εδώ, όλοι μαζί. Με τη συνεργασία και τη συνέργεια, να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που δημιούργησε ο σεισμός. Σε μια προσπάθεια, μαζί με όλα τα υπουργεία, μαζί με τους Δημάρχους, την τοπική εκκλησία, να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.  

Ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς, με δεδομένη την καλή προγενέστερη συνεργασία, εξέφρασε την παράκληση, «μετά την εξειδίκευση των μέτρων, να έχουμε τη στήριξη που έχει ανακοινωθεί και όλα τα προβλήματα, των Δήμων αλλά και της Περιφέρειας η οποία έχει σημαντικά προβλήματα, αφού έχουν καταστραφεί δρόμοι, αλλά και τα σχολεία μας, να μπορούμε όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν. Χρειαζόμαστε την ενότητα κι αυτή την ενότητα σφυρηλατούμε κάθε μέρα. Ευχόμαστε να μην υπάρχουν θύματα και να μην έχουμε δυσάρεστα γεγονότα, καλή επιτυχία», υπογράμμισε. 

 Νωρίτερα, ο Υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για τη συνεργασία καθώς και για το γεγονός πως «ήταν δική του η πρόταση για την αξιοποίηση των άδειων σπιτιών του προγράμματος «Εστία» που δίνει λύσεις στο πρόβλημα της στέγασης που αντιμετωπίζουμε τώρα», όπως ανέφερε ο Υπουργός.     

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί