Χ. Μαμουλάκης: «Ο πρωθυπουργός από το Αρκαλοχώρι ξεπέρασε κάθε όριο επιρρίπτοντας ευθύνες ακόμα και στους σεισμόπληκτους»

Δήλωση – απάντηση του αν. Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, στις αιχμές του Πρωθυπουργού ο οποίος δεν δίστασε να καταλογίσει ευθύνες στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια τους από τους πρόσφατους σεισμούς:

«Ο Πρωθυπουργός απόψε, από το Αρκαλοχώρι, ξεπέρασε κάθε όριο επιρρίπτοντας ευθύνες ακόμα και στους σεισμόπληκτους κατοίκους για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια τους, επειδή δεν είχαν κατασκευαστεί ‘’σωστά’’ όπως τους απάντησε. Αυτή η συμπεριφορά σε κατοίκους που έμειναν άστεγοι από τη μια στιγμή στην άλλη και ‘’τόλμησαν’’ να αντιδράσουν επειδή πρέπει να κοιμούνται σε σκηνές πάνω στο τσιμέντο, αποδεικνύει ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Επικαλούμενος δε την ατομική ευθύνη των πολιτών ακόμη και για τις φυσικές καταστροφές, αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ.».

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: Μετά τις άδειες σκηνές, τις πλάκες με υπουργούς, τις ρακές, έριξε και ευθύνες στους σεισμόπληκτους! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί