Σ. Βαρδάκης: «Η προσφορά αίματος είναι ένα δώρο ζωής»

Τις εκδηλώσεις, στo πλαίσιo της 19ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διεξήχθη τις τελευταίες μέρες, σε χωριά του Δήμου Χερσονήσου, παρακολούθησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στέλνοντας το ακόλουθο μήνυμα: 

«Με την παρουσία μας, στην 19η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, θα θέλαμε να συνεισφέρουμε στον σκοπό της δράσης, που δεν είναι άλλος από το να διαδοθεί το μήνυμα της συστηματικής εθελοντικής αιμοδοσίας. Δεν είμαστε εξάλλου μακριά από την επάρκεια σε μονάδες αίματος ετησίως σαν χώρα, κάτι που σημειωτέον, οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη έχουν ήδη πετύχει. 

Δίχως να στεκόμαστε μόνο στα νούμερα, θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η προσφορά αίματος, θα χαρίσει σε κάποιον συνάνθρωπό μας ζωή. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών και στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, τόσο για την διοργάνωση της λαμπαδηδρομίας, κυρίως όμως για την τεράστια συμβολής τους, στη διάδοση του μηνύματος της δωρεάς αίματος και βέβαια σε όλα τα παιδιά που ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Λαμπαδηδρομίας στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα εθελοντισμού»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί