Ν. Παππάς: «Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε την απομόνωσή του»

“Μετά τις εκλογές θα έχουμε προοδευτική κυβέρνηση”

O τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3΄ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» επεσήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε την απομόνωσή του και μετά τις εκλογές η χώρα θα έχει προοδευτική κυβέρνηση.

«Το σενάριο σχηματισμού προοδευτικής κυβέρνησης είναι πλέον το ισχυρό σενάριο, όταν ο κ. Μητσοτάκης έχει παραδεχθεί ότι είναι απομονωμένος και ότι δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μετά την κάλπη της απλής αναλογικής», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ανέφερε πως «διεκδικούμε ισότιμες και λειτουργικές σχέσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις, επιδιώκουμε να πείσουμε για τις θέσεις μας τους πάντες, δεν κινούμαστε με βάση μνησικακίες όταν η χώρα χρειάζεται προοδευτική διακυβέρνηση». Για να συμπληρώσει: «Εκτός από πολιτική συμμαχιών, υποχρέωσή μας είναι και η διεύρυνση και η οργανωτική πύκνωση και στην αυτοδιοίκηση και στη νεολαία και στα συνδικάτα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ισχυρή παράταξη στην κοινωνία».

Ο βουλευτής Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επεσήμανε ακόμα ότι «θα ήταν λάθος να υποθέσει κανείς ότι εν μέσω φθοράς της Ν.Δ. θα επωφεληθεί αυτόματα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Αυτό θα συνέβαινε σε έναν συναινετικό δικομματισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιχειρεί να κάνει τομές, δεν κινείται σε μνημονιακά απόνερα».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη ΔΕΗ, υπογράμμισε ότι αναμφισβήτητα «υπάρχει ζημία σε σχέση με το δημόσιο συμφέρον. Η ίδια η ΔΕΗ παραδέχεται προκαταρκτικές συζητήσεις. Πρέπει να διερευνηθεί αν χειραγωγήθηκε η μετοχή της Επιχείρησης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί