Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη – Τρεις δικυκλιστές τραυματίες, ο ένας σοβαρά

Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων έχουν λάβει χώρα σήμερα στην Κρήτη, λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο μοτοσυκλετιστή τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου..

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο κέντρο του Ηρακλείου: Νεκρός νεαρός οδηγός μηχανής στην πλατεία Κορνάρου

Εκτός από αυτό του Γαζίου το απόγευμα (Δείτε: Ηράκλειο: Νέο τροχαίο με τραυματία δικυκλιστή), τροχαίο σημειώθηκε και στην 62 Μαρτύρων, όπου και πάλι τραυματίστηκε γυναίκα που οδηγούσε μηχανή, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Τροχαίο με μηχανή, το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζεται και σοβαρότερο, σημειώθηκε και στο Ρέθυμνο το απόγευμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 52χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του goodnet.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της ταβέρνας “Ζήσης”, όταν δίκυκλο με κατεύθυνση απο Πλατανιά προς το Ρέθυμνο, συγκρούστηκε με ένα μικρό βαν το οποίο έβγαινε από την ταβέρνα με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο και στη συνέχεια χτύπησε πάνω σε λεωφορείο που βρισκόταν σταθμευμένο στην στάση.

Ο 52χρονος οδηγός του δίκυκλου τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί