Άλλες τέσσερις γυναίκες καταγγέλλουν τον αστυνομικό της Ηλιούπολης

Εξετάζεται το ενδεχόμενο της εμπλοκής κι άλλων προσώπων στο υπό έρευνα κύκλωμα

Τον επίορκο αστυνομικό που συνελήφθη πριν από δύο μήνες, όταν αποκαλύφθηκε ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 19χρονη στην Ηλιούπολη καταγγέλλουν άλλες τέσσερις γυναίκες.


Στο πλαίσιο της ανάκρισης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εξετάζεται το ενδεχόμενο της εμπλοκής κι άλλων προσώπων στο υπό έρευνα κύκλωμα.

Στην ανακρίτρια έχουν εμφανιστεί τουλάχιστον τέσσερις κοπέλες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο κατηγορούμενος, φέρεται πως είχε προσεγγίσει τις δύο από αυτές μέσω διαδικτύου. Επιχειρούσε με επανειλημμένα μηνύματα, να τις πείσει να εκδίδονται. Εκείνες δεν δέχτηκαν κι έτσι ποτέ δεν συναντήθηκαν μαζί του.

Μια άλλη κοπέλα όμως, καταθέτοντας στην ανακρίτρια, περιέγραψε τις ίδιες φρικιαστικές στιγμές που έζησε κι η 19χρονη. Η 27χρονη υποστηρίζει ότι κρατήθηκε με τη βία από τον αστυνομικό που την απειλούσε, από τα τέλη του 2016 έως το 2017 λέγοντας πως ο 39χρονος της έδινε χάπια, που είχαν παρενέργειες, και πως την βίαζε έχοντας σε εμφανές σημείο το όπλο του.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, όταν ζήτησε από τον κατηγορούμενο να της δανείσει ένα χρηματικό ποσό. Έτσι, άρχισε να την πιέζει να συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και αργότερα να βρει κι άλλες κοπέλες να πάρουν μέρος σε αυτές.

Η 27χρονη υποστηρίζει ότι στις προσπάθειές της να ξεφύγει, εκείνος την ξυλοκοπούσε.

«Μου είπε ότι θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, αλλιώς θα σκοτώσει τους γονείς μου. Εγώ του είπα ότι θα ψάξω να βρω τα λεφτά και θα του τα επιστρέψω για να με αφήσει ήσυχη, αλλά εκείνος δεν ενδιαφερόταν πλέον για τα χρήματα. Εκείνη τη μέρα για πρώτη φορά μου είπε να γυρίσω ταινία» εξηγεί, προσθέτοντας ότι ήταν η δεύτερη φορά που της είχε επιτεθεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αρχικά συμφωνήθηκε η κοπέλα να συμμετέχει σε τρεις ταινίες της «Sirina Entertainment», ωστόσο ο κατηγορούμενος της είχε ζητήσει τα χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή και στη συνέχεια ξεκίνησε να την ωθεί προς την πορνεία.

Η 27χρονη κατόρθωσε να γλιτώσει ζητώντας βοήθεια από συνεργάτες του Σειρηνάκη, οι οποίοι φέρονται να συνέβαλαν στο να την απομακρύνουν από τον 39χρονο.

Η έρευνα πάντως της ανακρίτριας συνεχίζεται και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται, με τον αστυνομικό να παραμένει προφυλακισμένος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί