Την Κυριακή ο 34ος Κορακοβούνιος Δρόμος

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον 34ο Κορακοβούνιο Δρόμο στην Π.Ε Ηρακλείου, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 09.30. Ο 34ος Κορακοβούνιος δρόμος όπως και οι 33 προηγούμενοι είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του φίλου του αθλητισμού Ιωάννη Καμπαξή και στην μνήμη του ιδρυτικού μέλους Ποθητού Βερνάδου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορείτε να δηλώνετε μέσο της ηλεκτρονικής σελίδας s.kampaxis@gmail.com πληροφορίες στα τηλ 6955547666- 2810-344774 υπεύθυνος διοργάνωσης Καμπαξής Σπυρίδων

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Κορακοβουνίου και ώρα 09:30

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: δρόμοι 1000 μόνο για παιδιά Δημοτικών σχολείων-4000 (τρέξιμο και πεζοπορίας)

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές και στα δύο παραπάνω αγωνίσματα ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως: Η ένδειξη ότι ο αθλητής-αθλήτρια είναι εμβολιασμένοι, self test ή rapid test για τα μικρά παιδιά και για όσους έχουν νοσήσει. Χωρίς αυτά τα αποδεικτικά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα γίνει θερμομέτρηση πριν την έναρξη των αγωνισμάτων.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 1000 μ. μόνο για παιδιά Δημοτικών: εκκίνηση ώρα 11:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ 4000 τρέξιμο και πεζοπορίας εκκίνηση ώρα 11:45 Λοφούπολη- Κορακοβούνι τερματισμός ,Ιερός Ναός Αγ.Γεωργίου.

Δείτε παρακάτω το βιντεο της διαδρομής:

ΕΠΑΘΛΑ: Προς αποφυγή συνωστισμού δεν θα υπάρξουν κατηγορίες. Στους πρώτους των αγωνισμάτων 1.000μ-4χλμ αγόρια-κορίτσια σε άνδρες γυναίκες- θα δοθεί κύπελλο-μετάλλιο στον 1ο/1η, στους 2ους/2ες, 3ους/3ες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΜΠΑΞΗ ΙΩΑΝΝΗ: Φέτος για πρώτη φορά οι διοργανωτές θέσπισαν ειδικό βραβείο στον Κορακοβούνιο δρόμο με την επωνυμία βραβείο Καμπαξή Ιωάννη, το οποίο θα δίνεται κάθε χρόνο σε πρόσωπο που έχει προσφέρει στον αθλητισμό, πολιτισμό κλπ., κατόπιν απόφασης της οργανωτικής επιτροπής. Φέτος το βραβείο θα δοθεί στον Πατήρ Οδυσσέα Τσαγκαράκη, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κορακοβουνίου, για την συνεισφορά του 27 χρόνια στον Κορακοβούνιο δρόμο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, παραλαβή αριθμών-αναμνηστικών μπλουζών και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν την παραμονή του αγώνα (ώρες 10:00 – 14:00) στο Καφέ Βιβλίο στην πλατεία Σινάνη, προς αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της διοργάνωσης. Επίσης, όποιοι αθλητές επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και λάδι για το κοινωνικό παντοπωλείο της διακονίας αγάπης της Ιερά Αρχιεπισκοπής Κρήτης, μπορούν να τα φέρουν την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορακοβουνίου που από εκεί θα παραληφθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων στον αγώνα και επιστροφή τους (από Ηράκλειο σε πλατεία Σινάνη & το αντίστροφο), από το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής τους στον αγώνα. 

 Ο 34ος Κορακοβούνιος δρόμος πραγματοποιείται επίσης με τη συνδιοργάνωση της Γ.Γ Αθλητισμού, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κορακοβουνίου, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί