ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο: «Ο κυβερνητικός χειρισμός είναι τουλάχιστον παιδαριώδης»

«Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση ασκεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κυβερνητικός χειρισμός του ζητήματος που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου σε τουρκική εκδήλωση είναι τουλάχιστον παιδαριώδης» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Με αιχμή τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τουλάχιστον ως παιδαριώδη την όλη υπόθεση και επισημαίνει ότι η κυβέρνηση απαξιώνει τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει επίσης ότι εκτίθεται και ο πρωθυπουργός καθώς «για άλλη μια φορά εμφανίζεται να άγεται και να φέρεται, αλλάζοντας κάθε δυο ώρες στάση σε σχέση με την συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, ανάλογα με το ποια τάση στο εσωτερικό της ΝΔ ασκεί τις μεγαλύτερες πιέσεις».

«Καλό είναι ο κος Μητσοτάκης να καταλάβει ότι η παρουσία και οι συναντήσεις του σε διεθνές επίπεδο δεν μπορεί να υπόκεινται σε επικοινωνιακές σκοπιμότητες και σε παιχνίδια εσωκομματικών ισορροπιών» καταλήγει με νόημα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί