Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Συνεδριάζει δια ζώσης συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Π.Σ.Κ.Η.), στην αίθουσα Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, την Δευτέρα 27  Σεπτεμβρίου  2021  και  ώρα 17:55 με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Αναλυτικότερα:

                                         ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας. 
  2. Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού έτους 2021 για τα Τμήματα Πληροφορικής, Προστασίας και Ανάδειξης Παλιάς Πόλης, Ενετικών Τειχών & Οικιστικών Συνόλων, Οδοποιίας, Τοπογραφικών – Πολεοδομικών Εφαρμογών και Απαλλοτριώσεων, Κτηριακών Έργων και Δημοτικής Περιουσίας (απόφαση 871/2021 Οικονομικής Επιτροπής). 
  3. Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού έτους 2021 σύμφωνα με τα αιτήματα (5) Τμημάτων του Δήμου Ηρακλείου (απόφαση 872/2021 Οικονομικής Επιτροπής). 
  4. Έγκριση κατανομής της κρατικής επιχορήγησης που αφορά στην κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου (Γ’ δόση 2021) και εξειδίκευση της δαπάνης. 
  5. Έγκριση της παραλαβής των περιουσιακών στοιχείων του τομέα άρδευσης και  έγκριση της αμοιβαίας διαγραφής, τόσο της απαίτησης του Δήμου κατά της Δ.Ε.Υ.Α.Η. όσο και της ισόποσης υποχρέωσης της Δ.Ε.Υ.Α.Η. προς το Δήμο που αφορά τη Δ.Ε.Η. των αντλιοστασίων άρδευσης.
  6. Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δημοτικών χώρων στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου  για την διεξαγωγή της πολιτιστικής εκδήλωσης «Χριστουγεννιάτικο κάστρο 2021-2022» . 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί