Σε αναστολή καθηκόντων 15 εκπαιδευτικοί «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας»

Και νέα αναστολή καθηκόντων σε εκπαιδευτικό αυτή τη φορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας. Πρόκειται για εκπαιδευτικό που υπηρετεί σε σχολείο του Αγίου Δημητρίου και τις προηγούμενες μέρες του κοινοποιήθηκε το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων από την υπηρεσία του «για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αναστολή καθηκόντων (ήταν ανεμβολίαστοι και δεν προσκόμισαν το αποτέλεσμα του ράπιντ τεστ που απαιτείται για την είσοδο στον σχολικό χώρο) έχουν τεθεί μέχρι σήμερα 15 εκπαιδευτικοί σε όλη την χώρα, οι οποίοι δεν τήρησαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη αναστολή καθηκόντων σε εκπαιδευτικό (ΠΕ08 που εργαζόταν σε δημοτικό σχολείο της ΔΠΕ Α΄ Αθήνας) που γνωστοποιήθηκε έγινε στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης την Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου. Η ποινή επιβλήθηκε σύμφωνα με τη νομοθεσία επιβλήθηκε από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας «για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί