Ρόδος – Γυναικοκτονία: Η πρώην σύζυγος είχε καταγγείλει απαγωγή με όπλο από τον γυναικοκτόνο

Εκτενές ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Δημοκρατική της Ρόδου για τον 40χρονο Κ.Μ. που την Τετάρτη εκτέλεσε με καραμπίνα την 32χρονη Δ.Μ. καθώς δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι η τελευταία διέκοψε τη σχέση τους, θέτει σοβαρά ερωτήματα για το κατά πόσο οι Αρχές θα έπρεπε να έχουν ενεργήσει ώστε να μην έχει πλέον πρόσβαση στο φονικό όπλο. Σημειώνεται ότι η άτυχη εκπαιδευτικός είχε καταλάβει ότι ο σύντροφός της «έχει πρόβλημα» όπως είχε πει στη μητέρα της, αλλά ακόμη και μετά την επιλογή της να διακόψει την σχέση δεν γνώριζε όσα είχαν προηγηθεί και σαφώς υποδείκνυαν απειλή.

Δείτε: Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Την σκότωσε γιατί τον χώρισε…

Συγκεκριμένα, τα όσα παραθέτει η Δημοκρατική στο δημοσίευμα δείχνουν ότι ο δράστης κάθε άλλο παρά απρόσμενο θα έπρεπε να είναι στις Αρχές ότι προχώρησε τελικά στο έγκλημα, καθώς είχε βεβαρυμμένο παρελθόν και είχε καταγγελθεί για πλήθος περιστατικών, μεταξύ άλλων και με χρήση όπλου. Παρά ταύτα, όπως τονίζει η Δημοκρατική, κατείχε νόμιμα την καραμπίνα με την οποία τελικά σκότωσε την άτυχη 32χρονη.

Ο Κ.Μ. ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με 40χρονη, που τελικά απομακρύνθηκε από τον γάμο και προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Τα όσα κατήγγειλε η πρώην σύζυγος για την περίοδο που ακολούθησε το γάμο το 2011, περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

-κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου υπήρχαν περιστατικά εκρήξεων οργής, με λεκτική και σωματική βία εναντίον της
επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε κάθε της κίνηση
-υπήρξε περίπτωση στην οποία έχει καταγγέλει ακόμα και εκβιασμό
-σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει
-σε άλλη περίσταση, ο 40χρονος προσπάθησε να εισβάλει στην κατοικία της και απωθήθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό με σκύλο που είχε προσλάβει ο πατέρας της
Όπως είναι σαφές από τα παραπάνω, μπορεί το όπλο να ήταν κυνηγετική καραμπίνα, ωστόσο το γεγονός ότι οι καταγγελίες της πρώτης παθούσας δεν οδήγησαν στο να αφαιρεθεί από τον 40χρονο, ήταν καθοριστικό στο να τελεστεί τελικά έγκλημα με θύμα την άτυχη 32χρονη την Τετάρτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί