Νέα καταγγελία: Η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε ότι παράγοντας του αθλητισμού είχε επιχειρήσει να τη βιάσει


Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα του αθλητισμού έπεσε η Πηγή Δεβετζή, όπως αποκάλυψε σήμερα η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκους. Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ουσιαστικά «πυροδότησε» το ελληνικό #MeToo, η Πηγή Δεβετζή αποκαλύπτει ότι παράγοντας του αθλητισμού, όταν ήταν ακόμα κορίτσι «κατέβασε το παντελόνι του και την έριξε στον καναπέ».

«Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια το εξομολογήθηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας» είπε αρχικά η Πηγή Δεβετζή στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε το ειδεχθές περιστατικό:

«Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Παράγοντας του αθλητισμού, όχι από τον στίβο, όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχία, που δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο τότε και μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη, αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου.

Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και προσπάθησα να ξεφύγω. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω, είχα παγώσει. Το έχω βιώσει όλο αυτό σε άσχημο βαθμό και πού να το πω; Ήταν παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα ήταν επειδή σεβάστηκα τα παιδιά του και τίποτα άλλο.

Αυτόν τον συναντούσα συνέχεια. Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω. Τον συναντούσα και έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Είπα ότι δεν με θέλουν οι προπονητές και θα γυρίσω πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας για το αν έψαξε αν ο ίδιος άνθρωπος να έκανε κάτι αντίστοιχο σε άλλα κορίτσια, απάντησε: «Δεν έψαξα ποτέ. Έπαιρνα τα μετάλλια και δεν μπορούσα να τα χαρώ. Πολλά χρόνια λέω πρέπει να μιλήσω. Τελικά εξαφανίστηκα και πήγα σε μοναστήρι. Όχι για πολύ καιρό, βρήκα πνευματικούς και μίλησα. Έκανα προσευχή. Πριν από δύο χρόνια πήγα στα Ιεροσόλυμα, έπεσα πάνω στον Πανάγιο τάφο, είπα συγχώρεσε τον και βοήθησέ με να προχωρήσω».

One Thought to “Νέα καταγγελία: Η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε ότι παράγοντας του αθλητισμού είχε επιχειρήσει να τη βιάσει”

  1. Αυτός; Αυτός έτσι κάνει...

    Θα πρέπει να τους ξεμπροστιάσουν όλους ανεξαιρέτως αυτούς τους τύπους, όχι μόνο όσους κακοποίησαν κάποια επώνυμη ή αναγνωρίσιμη, αλλά όλους και ειδικά αν έπραξαν έτσι από θέση εξουσίας. Να μάθουν να μην χαίρονται προκαλώντας άσχημα συναισθήματα σε άλλους. Προσωπικά, πριν από 13 χρόνια δέχτηκα θρασύτατη επίθεση από γνωστότατο γιατρό του Ηρακλείου στο ιατρείο του και ήταν έξω και η γραμματέας του… Ήταν σαν να με δάγκωσε φίδι και ναρκώθηκα, διέγραψα το περιστατικό από το μυαλό μου όσο πιο γρήγορα μπορούσα και προχώρησα τη ζωή μου. Το όνομα του συγκεκριμένου γιατρού το έχω δώσει στον ιατρικό σύλλογο Ηρακλείου και αδιαφόρησε, ενώ τότε το είχα εκμυστηρευτεί σε φίλη μου και γέλασε, λέγοντάς μου ότι είναι γνωστός για τη συμπεριφορά του και ότι είχε κάνει τα ίδια και σε εκείνη…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί