Ξεσηκώθηκαν στο Γάζι για το δρόμο – καρμανιόλα όπου βρήκαν το θάνατο τα δυο νέα παιδιά (φωτο- βίντεο)

“Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Φωνάζουμε χρόνια για αυτόν τον δρόμο. Κανείς δεν έκανε τίποτα. Κανείς δεν έσκυψε στο πρόβλημα μας. Το γνώριζαν όλοι ότι στο Πολύδροσο γίνονται κόντρες. Δεν έκαναν τίποτα. Ούτε ο Δήμος, ούτε η Αστυνομία. Ως εδώ! Δεν μπορούμε να θρηνήσουμε κι άλλα νέα παιδιά”, δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Πολύδροσου που μαζί με δεκάδες παιδιά έκλεισαν το βράδυ της Τρίτης τον δρόμο στο Πολύδροσο, εκεί όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας βρήκαν το θάνατο δυο νέα παιδιά.

Δείτε: Τραγωδία με δυο νέους νεκρούς σε τροχαίο στο Γάζι (φωτο)

Θρήνος για τους δυο νέους που χάθηκαν στο τροχαίο του Γαζίου

Συγκλονίζει η τραγωδία με τους δυο νέους στο Γάζι- Οι καταγγελίες για το δρόμο του τροχαίου (βίντεο)

“Εμείς μόνοι μας θα σώσουμε τα παιδιά μας. Δεν περιμένουμε κανέναν…” είπαν οι γονείς αδυνατώντας ακόμη να πιστέψουν τον τραγικό θάνατο των δύο νέων παιδιών, του Ματθαίου και του Έρντι.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων.

Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου έπειτα από το τροχαίο που είχε συμβεί λίγες μέρες νωρίτερα πάλι στο ίδιο σημείο με τραυματίες πάλι νερά παιδιά.

Στο σημείο βρέθηκαν και δεκάδες παιδιά.

Στο Πολύδροσο βρέθηκε και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταύρος Λουλαδάκης.

Ο πρόεδρος στις συγκλονιστικές δηλώσεις που ακολουθούν είπε μεταξύ άλλων στα συγκεντρωμένα παιδιά:

“Πάμε όλοι μαζί μήπως καταφέρουμε να σώσουμε άλλες ζωές… Δεν προλάβαμε αυτό που θέλαμε από 2 Αυγούστου… Πρέπει όλοι μαζί να καταλάβουμε ότι αυτό που έγινε σήμερα να μην το ξαναζήσουμε… Δεν είναι λύση τα σαμαράκια και τα 30 χλμ… Πρέπει όλοι μαζί να τα καταλάβετε. Τα 30 χιλιόμετρα πρέπει να το βάλετε στο μυαλό σας… Σώστε τον εαυτό σας… Όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε…”

Με πληροφορίες από fonimaleviziou.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί