Πατέρας – αρνητής απειλεί διευθύντρια σχολείου με μήνυση 2,7 εκατ. ευρώ

Από την ημέρα επιστροφής στα θρανία των μαθητών, δεν είναι λίγα τα περιστατικά γονέων αντιεμβολιαστών και αρνητών του κορονοϊού στα σχολεία. Σε διάφορες περιοχές της χώρας σημειώνονται περιστατικά επιθέσεων γονέων προς εκπαιδευτικούς ενώ μερικοί έχουν προχωρήσει και σε μηνύσεις.

Ζητάει 2,7 εκατομμύρια ευρώ από τη διευθύντρια του σχολείου

Σε σχολείο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, της Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, πατέρας απαίτησε να γίνει δεκτό το παιδί του χωρίς την προσκομιδή αποτελέσματος self test. Σύμφωνα με πηγές, ο πατέρας μπήκε στο σχολείο σε έξαλλη κατάσταση, αρνούμενος να προσκομίσει τη σχολική κάρτα του παιδιού του που φοιτά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Θέρμης. Ο ίδιος αρνήθηκε για ώρα να αποχωρήσει μέχρι να γίνει δεκτό το παιδί του στο σχολείο. Η διευθύντρια του σχολείου κάλεσε την αστυνομία και οδηγήθηκε, μαζί με τον αρνητή πατέρα, στο αστυνομικό τμήμα.

Το πρωί της επόμενης μέρας ο πατέρας πήγε ξανά στο σχολείο, χωρίς το παιδί του, αφού, όπως δήλωσε ο ίδιος «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ και αυτός όπως και τα άλλα τα παιδιά. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι, θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ».

«Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχθεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχθηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί», τόνισε.

Ο πατέρας σκοπεύει να υποβάλει μήνυση στη διευθύντρια, με την οποία θα αξιώσει 2,7 εκατομμύρια ευρώ. . «Θα μπω μέσα, θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί