Στην όμορφη Κολοκύθα οι «Δρόμοι Ζωής»

Εκδρομή στο όμορφο νησάκι της Κολοκύθας θα πραγματοποιήσουν οι «Δρόμοι Ζωής» την Κυριακή 26/09/2021.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Θα μπορούσαμε να την αναφέρουμε ως μία από τις τρείς ομορφότερες παραλίες της Κρήτης, χωρίς να υπερβάλουμε κατ’ ελάχιστον. Καταγάλανα και ιδιαίτερα καθαρά τα νερά της, σε συνδυασμό την λευκή της άμμο, σηματοδοτούν την τέλεια παραλία. Εξίσου μαγευτική όμως είναι και η διαδρομή για να φτάσουμε ως εκεί.

Απέναντι από την Ελούντα, βρίσκεται το μικρό και ιδιαίτερα όμορφο νησάκι της Κολοκύθας (το οποίο επί της ουσίας είναι χερσόνησος, αφού μια στενή λουρίδα γης το συνδέει με την Κρήτη) και αποτελεί τον επόμενο μας προορισμό.

Ενετικές αλυκές (καταφύγιο πολλών πτηνών ακόμη και φλαμίνγκο), πέτρινοι ανεμόμυλοι, μια μικρή διώρυγα κατασκευασμένη από τους Γάλλους το 1897, παλαιοχριστιανική βασιλική του 5-6 αιώνα καθώς η βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Φωκά (προς τιμήν του Βυζαντινού αυτοκράτορα Νικηφόρου Φωκά για την απελευθέρωση της Κρήτης το 961 μ.χ. από τους Άραβες, ορισμένα από τα σημεία που θα δούμε.

Δυνατότητα επιλογής θα έχουμε για μία από τις δύο πορείες που θα γίνουν στο νησί, διάρκειας 1:30 ή 5:00 ωρών και ΒΔ 1 και 2 αντίστοιχα.
Η κίνηση μας θα γίνει σε πεδίο με χωματόδρομο, μονοπάτι αλλά και εκτός μονοπατιού.
Θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν, για μπάνιο στην ομώνυμη παραλία. Τέλος, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ και χαλάρωση στο γραφικό θέρετρο της Ελούντας.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.
Ημέρα Κυριακή 26/09/2021.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.

Θυμίζουμε ότι η πληρωμή συνδρομής για την κατοχύρωση των θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι μη κατοχυρωμένες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
Η τιμή συμμετοχής των μελών, στις εκδρομές, ισχύει για εξόφληση μέχρι και τις ημερομηνίες που αναφέρονται σε κάθε ανάρτηση, ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.
Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/
επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική,
ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101 Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί