Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Την σκότωσε γιατί τον χώρισε…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Ρόδου, με τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της.

Δείτε επίσης: Εν ψυχρώ δολοφονία στην Ρόδο: Νεκρή 30χρονη γυναίκα από πυροβολισμούς

Aυτοκτόνησε ο δράστης του εγκλήματος στη Ρόδο

Ο γυναικοκτόνος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 30χρονη γυναίκα με δύο πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε:

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Αυτή είναι η 32χρονη που δολοφονήθηκε

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόρφυτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε.

«Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Δείτε εικόνες της 32χρονης, τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA:

Το χρονικό

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, σύμφωνα με τη «Ροδιακή» έστησε καρτέρι σε μια 30χρονη με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα είναι ηλικίας 30 ετών φέρεται να ονομάζεται Δώρα και να διαμένει στην περιοχή.

Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

Την εκτέλεσε με δύο σφαίρες στην καρδιά

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόφυρτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά. Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος μιλά στο LIVE NEWS για την εν ψυχρώ εκτέλεση με καραμπίνα της καθηγήτρια στη Ρόδο από τη σύντροφό της.

Η Ντώρα πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και της είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος και την εκτέλεσε με 2 σφαίρες στην καρδιά. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είχε και συνεργό.

Ο εν λόγω άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε παραβατική συμπεριφορά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί