Χωρίς γκολ το ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης

Tον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» υποδέχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Super League.

OΦΗ και Αστέρας είχαν ελάχιστες ευκαιρίες σε ισορροπημένο ματς και έμειναν στο «μηδέν».

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς κόντρα στον Αστέρα ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τους Ντουρμισάι, Γιαννούλη αντί των Καστάνιος και Κοροβέση. Ο Επασί ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, με τον Βούρο δεξιά και τους Πασαλίδη – Διαμαντή να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Γαγιέγος έπαιξαν στο κέντρο και στην επίθεση παρέμειναν στα άκρα οι Λάμπρου, Καμάου. Στην κορυφή αντί του Καστάνιος ο Ντουρμισάι.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές, σε ένα ματς αρκετά «κλειστό», όπως άλλωστε αναμενόταν. Μετά από το 21’ ο Αστέρας έδειξε να πατάει λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τους γηπεδούχους, όμως ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έφτασε σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο 1-0.

Ο ΟΦΗ ήταν άψογος αμυντικά με κορυφαίους τους Πασαλίδη και Διαμαντή και είχε τις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο «μέρος» του αγώνα. H πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήρθε στο 31’, όταν ο Νέιρα βρήκε ωραία το Ντουρμισάι, εκείνος έκανε ένα δυνατό σουτ και ο Παπαδόπουλος έδιωξε. Στο 37’ ο Ντε Γκούζμαν δοκίμασε το πόδι του μακριά με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει, ενώ λίγο μετά ο Λάμπρου προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από τα αριστερά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Νίκος Νιόπλιας πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο τον Καστάνιος στη θέση του Λάμπρου, διαμορφώνοντας το σχηματισμό της ομάδας σε 4-2-3-1 με τον Ολλανδό στην κορυφή και τον «Ντούρμι» αριστερά. Ο Καστάνιος απείλησε μάλιστα με το «καλημέρα» κάνοντας μία προβολή μετά από σέντρα του Ντε Γκούζμαν. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νέιρα έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, απειλώντας εκ νέου την εστία των Αρκάδων, δείχνοντας τη διάθεση της ομάδας να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν παντελώς ακίνδυνοι στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, έχοντας εν μέρει την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να την μετουσιώνουν σε κάποια κλασική ευκαιρία. Ο ΟΦΗ έψαξε έντονα το γκολ που θα του έδινε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όμως δεν το βρήκε, παρά τις προσπάθειες της επιθετικής του γραμμής, παρότι παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

gentikoule.gr – Πηγή φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί