Αεροδρόμιο Καζαντζάκη: Η κυβέρνηση και το παλαιοκομματικό παιγνίδι του “λαγού” για τη μέτρηση αντιδράσεων

«Δεν είναι αυτό που νομίζεις». Αναδίπλωση (;) μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για το ΤΑΙΠΕΔ και το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Κοινή δήλωση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου

Με αφορμή τις δηλώσεις του Εντεταλμένου Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτη Σταμπουλίδη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

«Το μαύρο – άσπρο επιχείρησε να κάνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, αναφορικά με την εμπλοκή του Ταμείου στην επόμενη μέρα της έκτασης του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης». Αφού παραδέχτηκε ότι όντως έκανε αναφορά, από τη Θεσσαλονίκη, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και τις διαδικασίες της Μονάδας Ωρίμανσης Έργων του Ταμείου, προσπάθησε να θολώσει τα νερά, λέγοντας ότι ήταν ένα απλό «παράδειγμα» έργου. Δεν πείθει κανέναν.

Κατανοούμε την ανάγκη της Κυβέρνησης της ΝΔ να αναδιπλωθεί έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις του Δήμου Ηρακλείου και των τοπικών φορέων, θα πρέπει όμως και οι κυβερνώντες να αντιληφθούν ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή καμία απόφαση που θα αφορά την επόμενη μέρα για την έκταση του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», ερήμην της τοπικής κοινωνίας. Ούτε καν ως «παράδειγμα». Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη παλαιοκομματικές τακτικές «λαγών» και «μέτρησης αντιδράσεων», ας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας και ας καταλάβουν ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το «Νίκος Καζαντζάκης» το Ελληνικό της Κρήτης».

Δείτε επίσης:

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αντίδραση από όλους στην παραχώρηση στο ΤΑΙΠΕΔ

Κυβέρνηση βρώμικων αποστολών: Καραντίνα εμείς, ξεπούλημα λιμανιού και αεροδρομίου Ηρακλείου αυτοί

Στα κρυφά, μέσα στην καραντίνα, ετοίμασε την ιδιωτικοποίηση και του λιμανιού Ηρακλείου!- Ποιοι το διεκδικούν

Σαν τους κλέφτες: Στα κρυφά στο ΤΑΙΠΕΔ το αεροδρόμιο “Καζαντζάκης”!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί