Νέο τροχαίο με τραυματισμό διανομέα στην Κρήτη

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 15:30 στο πιο επικίνδυνο, όπως αποδεικνύεται, σημείο εντός της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για τη γνωστή διασταύρωση της οδού Καλημεράκη με την οδό Οπλαρχηγού Κοκκίνη, σημείο στο οποίο ανέκαθεν συνέβαιναν ατυχήματα λόγω της περιορισμένης ορατότητας, τα οποία έχουν αυξηθεί απ’ τη στιγμή που η ανάπλαση του κέντρου της πόλης μετέτρεψε την οδός Κοκκίνη σε ένα από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Αυτή τη φορά, για άγνωστο λόγο, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μια μηχανή εργαζόμενου σε delivery με τον οδηγό της μηχανής να τραυματίζεται ελαφρά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο χωρίς να φαίνεται πως έχει κάτι σοβαρό πέρα από πόνους στο ένα πόδι.

Μετά το περιστατικό κάτοικοι της περιοχής που αντιλήφθηκαν το περιστατικό έκαναν πάρα πολύ έντονα παράπονα στο Ράδιο Λασίθι ζητώντας να υπάρξει κάποιος πολύ καλύτερος σχεδιασμός για τη συγκεκριμένη διασταύρωση η οποία αποτελεί ένα συνεχές σημείο κινδύνου τόσο για τους διερχόμενους οδηγούς αλλά και τους μόνιμους κατοίκους τριγύρω.

Ράδιο Λασίθι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί