Αυτά είναι τα πετσωμένα κανάλια: Έριξαν μαύρο στη συνέντευξη Τσίπρα όταν τέθηκε το πόθεν έσχες Μητσοτάκη!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το Documento την περασμένη βδομάδα, κόπηκε (μαζί με άλλα αντικυβερνητικά ΜΜΕ) από τις ερωτήσεις που έπρεπε να παραθέσουν στον Πρωθυπουργό στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, κι ενώ τα κανάλια (όχι όλα) πανελλαδικής εμβέλειας, μετέδιδαν ζωντανά την συνέντευξη τύπου, όταν έφτασε η σειρά του δημοσιογράφου του Documento, Δημήτρη Χατζηνικόλα, για να θέσει ερώτηση στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αμέσως διέκοψαν την σύνδεση και επέστρεψαν σε κανονική ροή προγράμματος. Ενδεικτικό παράδειγμα ο Alpha. Tα κανάλια που συνέχισαν την μετάδοση ήταν το Open και φυσικά η ΕΡΤ. Να θυμίσουμε ότι την περασμένη βδομάδα, χωρίς ανάσα, μετέδωσαν σχεδόν ολόκληρη την συνέντευξη Μητσοτάκη

Αν αυτό δεν είναι «μαύρο»… τότε τι είναι; Ισως να φοβόντουσαν ερώτηση που είχε ανάλογη απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα, που θα εξέθετε τον πρωθυπουργό.

Κουτί Πανδώρας

Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης: Η συνέντευξη του Α. Τσίπρα στη ΔΕΘ: Αν έχει το θάρρος και αν τολμά ας προκηρύξει εκλογές ο Μητσοτάκης

Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Ανάγκη από μια νέα αρχή, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή – Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ (Βίντεο)

“Δεν θέλω να γίνω μνημείο του εαυτού μου”- Γιατί έδωσε αυτή την απάντηση ο Α. Τσίπρας στη συνέντευξη της ΔΕΘ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αυτά είναι τα πετσωμένα κανάλια: Έριξαν μαύρο στη συνέντευξη Τσίπρα όταν τέθηκε το πόθεν έσχες Μητσοτάκη!”

  1. Ερηνη

    Αυτό με το ραταπλαν στο τελευταίο σχόλιο ήρθε για να μείνει. Μοιάζουνε κιολας κι έχει κι αυτό το λουρί γραβάτα…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί