Απίστευτο ματς στο Γεντί Κουλέ: Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις!

3 – 3 με την ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε σήμερα την ΑΕΚ, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, παρότι ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει με 0-3 από την ΑΕΚ, εν τέλει κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Ενωση, στις καθυστερήσεις.

To σκορ του αγώνα άνοιξε ο Σέρχιο Αραούχο στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αργεντίνος φορ κινήθηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και εκτελώντας με το αριστερό έστειλε την μπάλα στη γωνία του Επασί ανοίγοντας το σκορ για την Ένωση.

Στο 34′ του αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ επικράτησε μεγάλη ένταση στο «Γεντί Κουλέ». Ο Λάμπρου έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λιβάι Γκαρσία και ο Νέιρα την… έπεσε στον εξτρέμ της ΑΕΚ, επειδή αντέδρασε μετά το μαρκάρισμα που του έγινε.

Ακολούθησε ένας χαμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ώσπου ο Λιβάι Γκαρσία απώθησε και έριξε στο έδαφος τον Νέιρα. Ο διαιτητής Φωτιάς έδειξε κίτρινη σε Λάμπρου και Νέιρα και κόκκινη στον Γκαρσία.

Στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Σιμάνσκι έδωσε στον Ελβετό μέσο, αυτός υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα με το δεξί και εκτέλεσε με το αριστερό στον Επασί για το 2-0.

Άλλο ένα γκολ για την Ένωση πέτυχε στο 65ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ. Ο Ουκρανός χαφ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή και την έδωσε στον Σάκχοφ. Ο Ανσαριφάρντ απέφυγε με περίτεχνο τρόπο τον Γκαγιέγκος και με ωραίο σουτ, έκανε το 3-0 για την ΑΕΚ.

Στο 79ο λεπτό ο ΟΦΗ έδωσε την πρώτη του απάντηση με γκολ του Νέιρα. Με εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όντας αφύλακτος. Η φάση εξετάστηκε στο VAR για πιθανή παράβαση οφσάιντ, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά, ο Αργεντινός μέσος δεν ήταν εκτεθειμένος. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Νέιρα. Λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες του ΟΦΗ έκλεψαν την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή. Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Νέιρα έκανε το κοντρόλ στο ύψος της περιοχής και εξαπέλυσε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Στάνκοβιτς, διαμορφώνοντας το σκορ σε 2 – 3.

Ο ΟΦΗ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και σε φάση διαρκείας στα καρέ του Στάνκοβιτς, ο Βούρος από κοντά έκανε το 3-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα τριών τερμάτων , με τους Κρητικούς να παίρνουν το βαθμό της ισοπαλίας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη στο σωτήριο τέρμα του Πραξιτέλη Βούρο.

Πηγή φωτογραφίας:  ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης
Πηγή φωτογραφίας:  ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης
Πηγή φωτογραφίας:  ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης


Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί