Στ. Αρναουτάκης: «Διεκδικούμε το όνειρο μαζί σας. Είμαστε κοντά στην Εθνική Ομάδα Τένις»

Με την εθνική ομάδα τένις, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, λίγο πριν την έναρξη των αγώνων του Davis Cup που διεξάγονται στην Κρήτη. 

Ο Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια των συναντήσεων τόσο με τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και με όλα τα μέλη της Εθνικής ευχήθηκε καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι κρητικοί είναι κοντά στην ομάδα και παρά την πανδημία που δυσκολεύει την μεγάλη παρουσία θεατών, όλη η Κρήτη χειροκροτεί και στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών μας. 

«Διεκδικούμε το όνειρο μαζί σας. Είμαστε κοντά στην Εθνική ομάδα τένις», είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προς τους αθλητές ευχόμενος να πετύχουν τον στόχο για την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών, για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής εθνικής ομάδας.  

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ηγείται της προσπάθειας της Εθνικής μας Ομάδας – αν και λόγω τραυματισμού δεν θ’ αγωνιστεί – η οποία εκτός από τον Στέφανο απαρτίζεται από τους Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά,  Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό της αποστολής τον Απόστολο Τσιτσιπά. 

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει με ενεργό και δυναμικό τρόπο την διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων στο νησί, έχοντας αναδείξει τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού και της φιλοξενίας μεγάλων εθνικών και διεθνών αθλητικών διοργανώσεων».Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει την Εθνική Ομάδα Τένις και την διοργάνωση του Davis Cup, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach στη Χερσόνησο.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί