e- food: Με αγωγές απειλεί η Μαρέβα τον Κ. Βαξεβάνη

Η απάντηση του δημοσιογράφου

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί η Μαρέβα Μητσοτάκη τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, για τις διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter, που συνοδεύτηκαν και από σχετικό δημοσίευμα στο documento.gr, στις οποίες υποστήριξε πως η εταιρεία efood «ανήκει σε συνέταιρο της συζύγου του πρωθυπουργού, στην offshore εταιρεία της στα νησιά Κέυμαν».

Δείτε επίσης: e- food: Εργασιακός Μεσαίωνας από τους συνεταίρους του ζεύγους Μητσοτάκη

Μετά τις αναρτήσεις, ακολούθησε δημοσίευμα του documento.gr, στο οποίο αναφερόταν πως στο Διοικητικό Συμβούλιο της ONLINE DELIVERY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., της εταιρείας efood δηλαδή, διευθύνων σύμβουλος είναι ο Κωνσταντίνος Κυρκίνης, ο οποίος συνδέεται προσωπικά με το πρωθυπουργικό ζεύγος. Το δημοσίευμα υποστήριζε επίσης πως πρόκειται για άνθρωπο που λειτουργεί ως βιτρίνα της κ. Μαρέβα.

Ιδρυτής της εταιρείας και επίσης διευθύνων σύμβουλος είναι ο αδερφός του Παμίνος Κυρκίνης, όπου σύμφωνα με το documento, «εμφανίζεται και στην offshore που ανήκε στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι κατά 50%».

Η σύζυγος του πρωθυπουργού αντέδρασε σήμερα με μια ανάρτηση στο twitter, προαναγγέλλοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο γνωστός κ. Βαξεβάνης συνεχίζει την εβδομαδιαία καμπάνια συκοφάντησης μου, που έχει αναλάβει εργολαβικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εταιρεία e-food. Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη».

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντώντας στην ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με μια δική του ανάρτηση και προανήγγειλε συνέχεια της έρευνάς των δημοσιογράφων της εφημερίδας. Ανέφερε πως «η κυρία Μητσοτάκη απαντά σε θέμα που δε θέσαμε, προφανώς για να δώσει απαντήσεις που θέλει. Δεν είπαμε ότι έχει σχέση με efood (αν και ψάχνουμε), αλλά ότι ο Mr efood ήταν μπροστινός της σε εταιρείες της και εμπλεκόμενος στην offshore της. Τα υπόλοιπα στο Documento της Κυριακής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί