Ξεκινούν οι δωρεάν ξεναγήσεις οργανωμένων ομάδων στην Έκθεση του ΙΜΚ ΚΡΗΤΗ 1821

Ξεκινούν από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 17.30΄ (και ως το τέλος Οκτωβρίου) οι ξεναγήσεις σε οργανωμένες ομάδες στην Έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης 1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσσού είναι ο πρώτος Σύλλογος που ανταποκρίθηκε στην ανοιχτή πρόσκληση της Εταιρίας Κρητικών Ιστορικών Μελετών σε φορείς, συλλόγους και ομάδες πολιτών του Ηρακλείου, για τη δωρεάν ξενάγηση των ενδιαφερόμενων μελών τους από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας. 

Την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:30΄, θα προσφερθεί, ακόμα, μία ελεύθερη (δωρεάν) ξενάγηση, στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όσες και όσοι το επιθυμούν χωρίς προηγούμενη δήλωση.

Όλες οι ξεναγήσεις που προσφέρει η ΕΚΙΜ / ΙΜΚ στην υπαίθρια επετειακή εγκατάσταση του Μουσείου υποστηρίζονται από την εταιρεία Πλαστικά Κρήτης Α.Ε, μεγάλο χορηγό της Έκθεσης 1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Από τις αρχές του Οκτωβρίου, η προσφορά των ξεναγήσεων στην πλατεία Ελευθερίας κορυφώνεται, με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών, βασική μέριμνα της εκπαιδευτικής δράσης του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης. Ακόμα, από τον Οκτώβριο, για τη σχολική χρονιά 2021-2022, θα ξεκινήσουν να προσφέρονται νέα και ανανεωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου (δωρεάν, όπως πάντοτε) τα οποία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. 

Πρακτικές πληροφορίες των ξεναγήσεων στην πλατεία Ελευθερίας

● Διάρκεια ξενάγησης: 45 λεπτά

● Κόστος συμμετοχής: δωρεάν
Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η συμμετοχή στις ξεναγήσεις προϋποθέτει, μόνο, χρήση προστατευτικής μάσκας στη διάρκεια της ξενάγησης, που θα παρέχεται σε όσους επισκέπτες δεν διαθέτουν, χωρίς οικονομική επιβάρυνσή τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί