Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως – Σφοδρές αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

“Από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του;”

Το ερώτημα προκύπτει από την συμμετοχή του κ. Γκρίνμπεργκ στην πτήση της πρωθυπουργικής αποστολής για την ΔΕΘ.

Την συμμετοχή του γνωστού συμβούλου πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής στην πρωθυπουργική αποστολή στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαίωσε στο μπρίφινγκ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας στην ερώτηση που έκανε το Documento ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του πρωθυπουργού, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί την ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός συνομιλεί τακτικά μαζί του». Σε συμπληρωματική ερώτηση «από που πληρώνεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, από την κυβέρνηση ή από τη ΝΔ;», ο κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «δεν πληρώνεται από πουθενά, ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι φίλος του πρωθυπουργού». Εφόσον όμως ο κ. Γκρίνμπεργκ δεν είναι επισήμως σύμβουλος του πρωθυπουργού προκύπτει το ερώτημα εάν σαν απλός φίλος του κ. Μητσοτάκης μπορεί να επιβαίνει στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Στο ερώτημα αυτό ο κ. Οικονόμου δεν απάντησε.

Η ΝΔ όταν ήταν στην αντιπολίτευση επεδείκνυε αυξημένη ευαισθησία για το πώς χρησιμοποιούσε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Αλέξης Τσίπρας και είχε κάνει θέμα αν στην Γαλλία είχε πάρει μαζί στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος τα παιδιά του. Τώρα ο κ. Μητσοτάκης βάζει προσωπικούς του φίλους που έρχονται για τουρισμό στην Θεσσαλονίκη;

ΣΥΡΙΖΑ: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ;

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σχολιάζει την συνεργασία του Κ. Μητσοτάκη με έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, τον κ. Γκρίνμπεργκ, γεγονός που έχει προκαλέσει πληθώρα ερωτημάτων:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάταια προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως, ο κ. Γκρίνμπεργκ, συνοδεύει τον κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επειδή είναι απλά «φίλος του από παλιά» και μάλιστα «δεν πληρώνεται από πουθενά» αλλά παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν

Καθώς επίσης και ότι συμπτωματικά, τώρα τελευταία, συναντά καουμπόηδες που τον χαρακτηρίζουν «ήρωα» ή κάνει απρόσμενες παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Με πόσα χρήματα και από πού πληρώνει ο κ. Μητσοτάκης τον κ. Γκρίνμπεργκ για να του φτιάξει το προφίλ και να ανακόψει τη ραγδαία φθορά του, δεδομένου ότι η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες 350 εκατ. ευρώ και δεν εξυπηρετεί καν τους τόκους, αυξάνοντας κάθε χρόνο τα υπέρογκα χρέη της στις τράπεζες». 

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους παγκοσμίως – Σφοδρές αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ”

  1. CitizenMitsos

    Έτσι ξοδεύει η ΝΔ το μαξιλάρι που της άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί