Ηράκλειο: Σε απόγνωση εργαζόμενοι και επιχειρηματίες στην εστίαση- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη

Στους δρόμους κατεβαίνουν αύριο οι επαγγελματίες της εστίασης στο Ηράκλειο, διαμαρτυρόμενοι για το συνεχές lockdown που τους καταστρέφει οικονομικά. Επιχειρηματίες και εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι έξω από την περιφέρεια Κρήτης.

Η ανακοίνωση:

Σε ανακοίνωσή του το ΕΚΗ αναφέρει:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συμπαραστέκεται στον δύσκολο αγώνα επιβίωσης, που συνεχίζουν να δίνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο της εστίασης. Ένας αγώνας δίχως τέλος, με τα μέτρα που επιβάλλει τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση να δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό των εργαζομένων στον κλάδο. 

Το ΕΚΗ είναι δίπλα στους εργαζόμενους και συμμετέχει ενεργά στην διαμαρτυρία, που συνδιοργανώνουν αύριο Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα στις 12 το μεσημέρι το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού Ν. Ηρακλείου, το Σωματείο Μαγείρων Βοηθών κτλ Προσωπικού Κουζίνας ν. Ηρακλείου και Αν Κρήτης, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης ν. Ηρακλείου,   ο Σύνδεσμος Εργαζομένων Αναπαραγωγής Μουσικής και η ΟΕΒΕΝΗ. 

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας, κάτω από το κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί