Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην 85η ΔΕΘ

Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετέχει με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Ηρακλείου, δηλώντας την παρουσία του στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

Στο περίπτερο φιλοξενούνται τέσσερις επιχειρήσεις του Ηρακλείου που παράγουν ζυμαρικά, αρωματικά βότανα, κηπευτικά, σαπούνια και καλλυντικά, οι οποίες δήλωσαν εγκαίρως συμμετοχή στην ανοικτή πρόσκληση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

  • ΤΟ ΜΑΓΓΙΡΙ
  • ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  • ΒΙΑΝΑΜΕ ΑΕ
  • ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΙΙΑ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ

«Είναι καιρός να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να προσδιορίσουμε νέους επιχειρηματικούς στόχους, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που θα μας επιτρέψουν να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης συγχαίροντας τις επιχειρήσεις που τόλμησαν, εν μέσω πανδημίας, να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους και συμπλήρωσε «στο Επιμελητήριο Ηρακλείου είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε τα μέλη μας που θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και εργαζόμαστε  για να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο της 85ης ΔΕ, ο κ. Αλιφιεράκης  συμμετείχε στην καθιερωμένη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής -Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί