Μεγάλες παράτες από μεγάλους σαλταδόρους (και μετά αναρωτιέται γιατί τον αποδοκιμάζει ο κόσμος)!

Ο… εθνικός στόχος του ράλι Ακρόπολις, τα φρου φρου κι αρώματα από τον Μητσοτάκη και τον… τελετάρχη Αυγενάκη και ο… Άδωνης ο πανηγυρτζής!

Θυμάστε το… διάγγελμα Μητσοτάκη για την “εθνική επιτυχία” της επαναδιοργάνωσης του ράλι Ακρόπολις;

Δείτε: Με 50 νεκρούς καθημερινά, ο πρωθυπουργός της ανεμελιάς ανακοίνωσε με… χαρωπό διάγγελμα ότι ξεκινά… το Ράλι Ακρόπολις! (βίντεο)

Ε, τώρα να δείτε χαρές και πανηγύρια για την… μεγάλη εθνική επιτυχία (σ.σ.: το ρέλι είχε βγει από το διεθνές καλεντάρι το 2013 και το 2021 ξαναμπήκε, για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί)!

Να δείτε παράτες, με Μητσοτάκη να δίνει την εκκίνηση, λίγο μετά τη “θλίψη” που είχε στην κηδεία του Μίκη στα Χανιά, με Αυγενάκη σε ρόλο… τελετάρχη, με Πατούλη έξω φρενών γιατί ο Αυγενάκης δεν τον άφησε να φωτογραφηθεί δίπλα στον Μητσοτάκη.

Α, και με Άδωνη να θριαμβολογεί για την… “εθνική επιτυχία”, αλλά να “τρώει” από κάτω τα “γιούχα” της ζωής του!

Μεγάλες παράτες, μεγάλοι σαλταδόροι…

Την ίδια ώρα που τη χώρα καίει η πολιτική Μητσοτάκη, με τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε όλη την αγορά, με τις απολύσεις στα δημόσια νοσοκομεία, με την απίστευτη απόφαση για την έναρξη της παιδικής εργασίας στα ξενοδοχεία, με 14.000 νεκρούς από την πανδημία, με τη διαλυμένη οικονομία και την αγορά, με, με…

Κ. Μητσοτάκης: Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει | ΑΘΗΝΑ 9,84

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Μεγάλες παράτες από μεγάλους σαλταδόρους (και μετά αναρωτιέται γιατί τον αποδοκιμάζει ο κόσμος)!”

  1. θέλουμε λεωφορεία

    Τι είναι αυτό το ράλι ακρόπολης; Αυτοκίνητα που τρέχουν; Εδώ στο Ηράκλειο το ξέρει ο Μητσοτάκης ότι όποιος θέλει να χρησιμοποιεί λεωφορείο και από άποψη, για το περιβάλλον (αντί να έχει μια οικογένεια 5 αυτοκίνητα σαράβαλα που τα φέρνουν απατεώνες από γερμανία) περνάει κάθε μέρα ένα μαρτύριο, γιατί το μονοπώλιο του κτελ υπολογίζει μόνο το κέρδος του κόβοντας δρομολόγια και αφήνοντας το επιβατικό κοινό να περιμένει στις στάσεις με ιώβεια υπομονή…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί