Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη για την κοκαΐνη

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι η πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη την Πέμπτη, κατηγορούμενη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Μοντέλο η ίδια, έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love.

Η 29χρονη συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

Έλενα Πολυχρονοπούλου

Οι αστυνομικές Αρχές είχαν στην διάθεσή τους πληροφορίες για διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων.

Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθησαν και οι δυο τους, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, και κατ´ εξακολούθηση από κοινού, από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ´ επάγγελμα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου και στον σύντροφό του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κοντά 8 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Κανδύλη, στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον ανακριτή.

One Thought to “Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια ριάλιτι που συνελήφθη για την κοκαΐνη”

  1. Elefteria

    Δεν ξέρω γιατί έγινα “έτσι”. Οι ψυχολόγοι λένε ότι όταν το κορίτσι μεγαλώσει με μια πολύ αυστηρή και ψυχρή μητέρα, στρέφεται στον πατέρα για επιβεβαίωση, τον έχει ως πρότυπο και έτσι ενοχοποιεί κάθε έννοια θηλυκότητας. Αντί για μια γυναίκα με χάρη έγινα ένας ταύρος εν υαλοπωλείο…
    Μια και το έφερε όμως η κουβέντα, εντάξει, μια γυναίκα μπορεί να είναι όσο χαριτωμένη σουσουράδα θέλει, όμως… Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Όταν είσαι επιστήμων, γιατρός και ο κόσμος σε αγαπά για την επιστήμη σου, την οποία ασκείς με ανθρωπιά, ζεστασιά, φιλικότητα όσο λίγοι γιατροί, δεν θέλει να σε βλέπει στη Χριστιάννα Σκούρα να συναγωνίζεσαι σε χαριτωμενιές…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί