Μεσολόγγι: Καταδικάστηκε «γαλάζιος» πρώην δήμαρχος για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενο

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος προσέλαβε προφορικά εργαζόμενο στο πνευματικό κέντρο του Δήμου και μετά δεν τον πλήρωσε

Σε 8 μήνες φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε ο «γαλάζιος» πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, μετά από μήνυση που κατέθεσε εργαζόμενος στο πνευματικό κέντρο του δήμου.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ο μηνυτής υποστήριξε ότι ο Ν. Καραπάνος τον προσέλαβε προφορικά στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης στη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας από τον Δήμο Μεσολογγίου, το 2015, ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε η εργασία του δεν πληρώθηκε για αυτή.

Όπως μεταδίδει το aixmi-news.gr επειδή το θέμα της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, διαχειρίστηκε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, ο μηνυτής καταφέρθηκε και κατά των πρώην προέδρων, Ντίνου Γιαννόπουλου και Τάσου Σκαρμούτσου οι οποίοι ωστόσο δεν διετέλεσαν πρόεδροι του εν λόγω Νομικού Προσώπου το επίμαχο διάστημα.

Το δικαστήριο έκρινε αθώους του δύο πρώην προέδρους του πνευματικού κέντρου όχι όμως και τον «γαλάζιο» πρώην δήμαρχο. Τέλος όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο η εν λόγω δικαστική απόφαση αναμένεται να «δρομολογήσει και πολιτικές εξελίξεις καθώς ο πρώην δήμαρχος είναι και συνεργάτης του υπουργού της ΝΔ Σπήλιου Λιβανού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί