Εκδήλωση «Career Fair: Meet the companies» 

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 12:00-17:00, ο σύλλογος μεταπτυχιακών-διδακτορικών φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης, πραγματοποιεί την εκδήλωση «Career Fair: Meet the companies». Λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Η εκδήλωση αυτή είναι η δεύτερη σε σειρά κάτω από το γενικό θέμα «Ημέρες καριέρας». Η πρώτη δράση αυτής της σειράς εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο 2021 και είχε σαν θέμα «Προετοιμασία για την συνέντευξη». Ο σκοπός της δεύτερης δράσης που θα διοργανώσουμε τον Οκτώβριο είναι η δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Στα πλαίσια αυτής της δεύτερης δράσης οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με εταιρίες μέσω virtual booths. Επιπλέον οι εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, τους στόχους τους, νέες θέσεις εργασίας κλπ, μέσω πεντάλεπτων ομιλιών που θα πραγματοποιούνται παράλληλα με τα booths.

Ο σύλλογος μεταπτυχιακών/διδακτορικών φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραμένει ενεργός και δραστήριος εν μέσω πρωτοφανών καταστάσεων και περιορισμών λόγω πανδημίας. Κύριος στόχος του συλλόγου είναι να αναδείξει το σπουδαίο έργο και επίπεδο σπουδών του Tμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και του Πανεπιστημίου Κρήτης μέσα από δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις. 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και την εγγραφή παρακολούθησης επισκεφτείτε την σελίδα μας: http://www.careerdaycsd.com/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί