Πώς η ΝΔ καλύπτει την αθλιότητα Καλλιάννου

«ΗΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου», σημειώνει εμφατικά ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.

Η Πειραιώς απαντώντας σε δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσου Ηλιόπουλου δηλώνει ότι μένει ικανοποιημένη από τη διευκρινιστική ανάρτηση του Καλλιάνου. Θυμίζουμε ότι ο βουλευτής της κυβερνώντος κόμματος έσπευσε να αθωώσει τον Ρούμπεν Σεμέδο σχετικά με τις κατηγορίες για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης υποστηρίζοντας πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία προκειμένου να αποσπάσει χρήματα, ενώ επιτέθηκε και στην οικογένειά της λέγοντας «ντροπή στους γονείς»

Δείτε: Πώς ο βουλευτής της ΝΔ Καλλιάνος στοχοποίησε την 17χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της- Η εμετική ανάρτηση

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, που προκάλεσε η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γιάννης Καλλιάνος υποχρεώθηκε να την «κατεβάσει», επιχειρώντας στη συνέχεια να την ανασκευάσει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη – Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν

«Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη – Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν», απάντησε η Κουμουνδούρου στηλιτεύοντας τη στάση της ΝΔ.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει άμεσα τον Καλλιάνο:

«Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού».​

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί