Ήττα εθνικής στο φιλικό με Ελβετία

Το νωθρό της ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων πλήρωσε η Εθνική Ελλάδας που γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Ελβετία, σε φιλική αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τσούμπερ) και ήταν κυρίαρχοι του ματς μέχρι το 25ο λεπτό του ματς. Από εκείνο το σημείο και μετά η Ελλάδα έβγαλε αντίδραση, βγήκε μπροστά και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 34ο λεπτό (σκόρερ ο Παυλίδης, έπειτα από ασίστ του Μπακασέτα).

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την εθνική να μπαίνει νωθρά και πάλι, και τους γηπεδούχους να προηγούνται εκ νέου (μόλις στο 6′ λεπτό της επανάληψης -και 51ο του ματς- με τον Βάργκας).

Ξανά η Ελλάδα άρχισε να ανεβαίνει σιγά-σιγά και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με κυριότερη το δοκάρι του Παυλίδη στο 62ο, πάλι μετά από ασίστ του Μπακασέτα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τον Οκτώβριο του 2020, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ, στο οποίο και οι δύο ομάδες έβαλαν πάθος και ένταση στις προσπάθειές τους.

Σε κάθε περίπτωση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζόνι Φαν Σιπ έβγαλε τα συμπεράσματά του, εν όψει των επίσημων αγώνων με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΛΒΕΤΙΑ: Κόμπελ, Ροντρίγκες (46΄ Λοτόμπα), Βίντμερ (46΄ Γκαρσία), Τσόμερ (45΄ Βάργκας), Σερ, Τσέσιγκερ, Ζούμπερ (64΄ Φάσναχτ), Ζακάρια, Φρόιλερ, Σο (46΄ Αμπίσερ), Σεφέροβιτς (69΄ Ζεκίρι).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (79΄ Σάλιακας), Χατζηδιάκος (65΄ Παπαδόπουλος), Μαυροπάνος, Τσιμίκας (46΄ Γιαννούλης), Μπακασέτας (65΄ Μάνταλος), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46΄ Σιώπης), Κούτρης, Βρουσάι, Παυλίδης (70΄ Δουβίκας).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί