“Παραιτηθείτε κ. Μητσοτάκη”, τον καλεί δεξιό μέσο!- “Δεν ξέρουμε αν το έχει αντιληφθεί, αλλά ο Αλέξης τον ρεζίλεψε”

Να παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού μετά τις τόσες αποτυχίες του, με αποκορύφωμα το χθεσινό ιστορικό φιάσκο του ανασχηματισμού, καλεί η γνωστή δεξιά ιστοσελίδα γνώμης antinews.gr, με την υπογραφή του “Αδέξιου Δεξιού”.

Παράλληλα, σε άλλο άρθρο στην ίδια ιστοσελίδα, η Κρινιώ Καλογερίδου διαπιστώνει: “Τζακ ποτ στον ΣΥΡΙΖΑ – Φιάσκο η «υπερκομματική επιλογή» Μητσοτάκη…”

Σ’ αυτό το δεύτερο κείμενο διαπιστώνονται:

“Στο πώς αποδέχθηκαν τα κόμματα τον νέο ανασχηματισμό δεν έχει νόημα να σταθούμε τώρα πια, μετά το φιάσκο της επιλογής Αποστολάκη που άλλαξε τα υπάρχοντα δεδομένα προκαλώντας έμφραγμα στο Μαξίμου και γέλια μέχρι δακρύων στην Κουμουνδούρου και όχι μόνο, αν λάβουμε υπόψη και τα μικρά κόμματα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.

Τα κόμματα που, δικαιολογημένα, θα έχουν στήσει πανηγύρι από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτό που συνέβη είναι από τ’ άγραφα, μιας και δεν έχει προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης μάλιστα είναι ότι ο Συριζαίος Ναύαρχος (την επιλογή του οποίου θα πληρώσει επικοινωνιακά ο πρωθυπουργός εξαιτίας της προοδευτικο-πληξίας του) είχε αποδεχθεί αρχικά την πρότασή του ως υπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Αλλά πάνω που οι ”αυλικοί” και συμβουλάτορες του Μαξίμου πήγαν να χειροκροτήσουν την ”ηχηρή μεταγραφή” απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ, τους πήρε την μπουκιά απ’ το στόμα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος – με νεύμα στην Κουμουνδούρου – έδωσε τοok στον χαρακτηρισμό του στελέχους του ως ”αποστάτη”, πράγμα το οποίο επέδρασε καταλυτικά στην ψυχοσύνθεση του Ναυάρχου και τον έκανε να ”κρούσει πρύμναν” ταχύτατα αρνούμενος την υπουργοποίησή του”.

Για να καταλήξει:

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να παραμείνουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οι αρμοδιότητες της Πολιτικής Προστασίας με προσωρινό προϊστάμενο αμφοτέρων (μέχρι τον ορισμό νέου προσώπου στο πρώτο)τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και να τρίβουν τα χέρια τους στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ”τζακ ποτ” που τους έτυχε.

Ένα ”τζακ ποτ” το οποίο μετέτρεψε τον κυβερνητικό ανασχηματισμό σε φιάσκο τονίζοντας παράλληλα την χαμένη αυτοπεποίθηση του ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά τη σημασία του απρόοπτου στην πολιτική μας ζωή. Του απρόοπτου που – εν προκειμένω – αντικατοπτρίζεται εικονοπλαστικά στο φιάσκο της ”υπερκομματικής επιλογής” του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Παραιτηθείτε κύριε Μητσοτάκη

Στο κείμενο του “Αδέξιου Δεξιού” με τον τίτλο Παραιτηθείτε κύριε Μητσοτάκη , γίνεται η αναφορά – κόλαφος για τον Κ. Μητσοτάκη: “Δεν ξέρουμε αν το έχει αντιληφθεί ο Κυριάκος, αλλά ο Αλέξης τον ρεζίλεψε”.

Δυστυχώς, φίλτατε Κυριάκο, ξέμεινες από καύσιμο και πολύ φοβούμαστε ότι ο μόνος τρόπος μπας και ξαναγεμίσεις το ρεζερβουάρ είναι να παραιτηθείς και να ζητήσεις ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Αλλιώς, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, δεν πρόκειται να αποφύγεις την… αέναη ποδηλατάδα με τον ΓΑΠ”.

 “…όταν ένας πρωθυπουργός έχει υποστεί τέτοιου είδους γελοιοποίηση δεν μπορεί πλέον να κάθεται… ανέμελος στην πρωθυπουργική καρέκλα για ευνόητους λόγους”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί