Οι αισχρότητες Γεωργιάδη δείχνουν το ιστορικό φιάσκο: “Ούτε για καφετζής ο Αποστολάκης”! (βίντεο)

Η καινούρια στρατηγική της κυβέρνησης για να διαχειριστεί το τεράστιο φιάσκο του ανασχηματισμού είναι η δολοφονία χαρακτήρα του παρολίγον υπουργού της,  Ευάγγελου Αποστολάκη.

Σε μια τηλεοπτική εμφάνιση – μνημείο χυδαιότητας και ντροπής ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε με αδιανόητους χαρακτηρισμούς εναντίον του Ε. Αποστολάκη.

Ο Άδωνις μάλιστα έφτασε στο σημείο να ξεστομίσει το εξής προσβλητικό σχόλιο… “ευτυχώς που δεν έγινε πόλεμος όσο ήταν Αρχηγός ο Αποστολάκης”.

Η δουλειά του αξιωματικού είναι να αντέχει την πίεση την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες, μετά τις χθεσινές εξελίξεις ευτυχώς που δεν ζήσαμε ένα πόλεμο υπό την ηγεσία του κ. Αποστολάκη, το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα και δεν έβαλε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά, τόνισε μιλώντας  στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ο κ. Αποστολάκης έχει κριθεί ως ικανός να διαχειριζεται κρισεις επι 40 χρονια από όλους τους θεσμούς των ενόπλων δυνάμεων. Από χθες με απασχολεί πολύ αν αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν σωστά… Αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης αν δεν έχεις μάθει να αντέχεις στην πίεση δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός…  Του είπε ο Πολάκης ότι είναι δωσίλογος και έβαλε τα κλάματα»

«Σε δύο μεγάλες κρίσεις που αντιμετώπισε όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά η Ελλάδα, η μια η κρίση της πανδημίας και η άλλη κρίση πυρκαγιές του Αυγούστου, και στις δύο ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να προτείνει για τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας ένα πρόσωπο κατά τεκμήριο κοινής αποδοχής. Η πολιτεία είχε κρίνει ως πρόσωπο ικανό διαχρονικά ως αρχηγός του ναυτικού και αρχηγού ΓΕΕΘΑ και τις άλλες θέσεις του» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Αποστολάκης είχε ζητήσει να γίνει υπουργός και όχι αναπληρωτής υπουργός και αυτο έγινε δεκτό, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Ενημέρωση προφανώς και υπήρξε για την τοποθέτηση Αποστολάκη αλλά η κυβέρνηση δεν είναι εξ αδιαιρέτου» επισήμανε.

Η απόφαση μας να φτιάξουμε μια δομή που να μας βοηθάει στις κρίσεις δεν αλλάζει επειδή το έβαλε στα ποδιά ο ναύαρχος τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Οι αισχρότητες Γεωργιάδη δείχνουν το ιστορικό φιάσκο: “Ούτε για καφετζής ο Αποστολάκης”! (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Οι φασίστες και παντελώς άσχετοι χωριογύριδες και γλειψοκώληδες υπουργοί σε μια – έστω και υποτιθέμενη δημοκρατία – που πρέπει να πηγαίνουν και ποια δουλειά πρέπει να κάνουν (αφού έχουν αποτύχει παταγωδώς σε όλες τους τις προηγούμενες ως πολίτες), αν οι υγειονομικοί, που τουλάχιστον αυτοί έχουν σπουδάσει και εκπαιδευτεί για τη δουλειά τους πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά; Μπορεί να απαντήσει ο μπουλούκος; Η απάντηση: “να διορίζεται υπουργός”, δεν είναι αποδεκτή !!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί