ΟΕΒΕΝΗ: Εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Η Διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ εκτιμώντας ότι  η έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση θα μεγιστοποιήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στον εμβολιασμό διοργανώνει την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Εμβόλια έναντι της νόσου Covid-19: Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ” στις Αρχάνες (σε ανοικτό χώρο), τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή της διάδοσης του ιού, με καλεσμένους ομιλητές τον ο Δρ. Νικόλαο Τζανάκη, Καθηγητή Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κο Χάρη Βαβουρανάκη, τον  Υγιεινολόγο, Αν. Προϊστάμενο Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής Περιφέρειας Κρήτης, κο Αντώνη Παπαδάκη και την κα Λένα Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης κος Αρναουτάκης, ενώ ερωτήσεις και διευκρινήσεις θα έχουν την  δυνατότητα να υποβάλλουν, όλοι οι συμμετέχοντες. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί