Κρήτη: Καλλιεργούσαν χασίς σε γλάστρες

Συνελήφθη, χθες (30.08.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθές (30.08.2021) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, καθώς και σε αύλειο χώρο αυτής.
Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης ύψους περίπου 1,5 μέτρων ευρισκόμενα σε ισάριθμες γλάστρες, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Επίσης συνελήφθη, χθες (30.08.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθές (30.08.2021) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, καθώς και σε αύλειο χώρο αυτής.
Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 0,50 μέτρων ευρισκόμενα σε ισάριθμες γλάστρες, 16,8 γραμμάρια κάνναβης, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και τρίφτης κάνναβης.
Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (βάση λαμπτήρων , εξαεριστήρες κλπ).
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί