Διαγωνισμός Μαντινιάδας στη Σητεία από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου και η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ που είναι ενταγμένα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Σητείας και τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ), διαγωνισμό μαντινιάδας στη Σητεία με θέμα τις «Αξίες», την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στον Πεζόδρομο “Πάπιες”. Την εκδήλωση θα υποστηρίξει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Λιχουδιές και κεράσματα θα προσφερθούν από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Σητείας που συμμετέχουν στη δράση και το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Θα στηρίξει ακόμα με την παρουσία του ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας με την Πρόεδρο Λένα Ηγουμενάκη όπου θα προσφέρει ζαχαρωτές μαντινιάδες. Το μουσικό σκέλος της βραδιάς θα αναλάβει ο Στέργιος Πασχαλάκης και ο Μιχάλης Σπυριδάκης και θα χορέψει το Λύκειο Ελληνίδων Σητείας.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό στο e-mail: mantiniadakethea@gmail.com από 23 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου 2021 αλλά και στους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Σητείας.

Πληροφορίες:
2841022981 – 2842020373

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί