Αυτοκτόνησε στο κρατητήριο ο γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 48χρονος άντρας, που κρατείτο στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης για την άγρια δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άντρας, που δολοφόνησε τη σύντροφό του το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε το πρωί νεκρός στο κελί όπου βρισκόταν μόνος του.

Δείτε: Ελλάδα- Νέα γυναικοκτονία: Μαχαίρωσε και σκότωσε την σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της (φωτο-βίντεο)

Συνελήφθη ο ύποπτος για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Κατά τις ίδιες πηγές, κρεμάστηκε με αυτοσχέδιο βρόγχο, τον οποίο είχε φτιάξει χρησιμοποιώντας επίδεσμο που είχε δεμένο το χέρι του.

Προχθές ο άνδρας, μετά τη σύλληψή του, είχε ομολογήσει το στυγερό έγκλημα και είχε πάρει προθεσμία για αύριο προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αντίσταση, φθορά σε πράγματα με τη χρήση φωτιάς και δήλωση ψευδών στοιχείων.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε τη Δευτέρα νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι όπου ζούσε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων ο σύντροφος του θύματος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού και δεν ήταν η πρώτη φορά που ακουγόταν φασαρία από το διαμέρισμά τους.

Ο 48χρονος, με καταγωγή από τη Γεωργία, συνελήφθη την ίδια ημέρα, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί