Νέα φυτεία με δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά τη διάρκεια της οποίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 31 δενδρύλλια κάνναβης.

Στη διάρκεια επιχείρησης το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης,  που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων τα οποία και εκριζώθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα σε εγκαταλειμμένη οικία και το περιβάλλοντα χώρο αυτής που βρισκόταν κοντά στην φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 17 δενδρύλλια κάνναβης επιμελώς καλλιεργημένα σε ισάριθμες γλάστρες ύψους έως ενός (1) μέτρου τα οποία εκριζώθηκαν και τμήματα αποξηραμένων φυτικών αποσπασμάτων.

Από τη διενεργούμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης προέκυψε ότι δυο ημεδαποί εμπλέκονται στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί