Κοντοζαμάνης: Ανακάλεσε τις άδειες γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων στο ΕΚΑΒ από 1η Σεπτεμβρίου

Σε πανικό η κυβέρνηση μπροστά στο αναμενόμενο κύμα πανδημίας και στις επιπτώσεις από την απόφασή της για αναστολές εργαζομένων

Τι κι αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε για κοσμογονικές αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο ΕΣΥ, τι κι αν επιμένουν να υποστηρίζουν ότι τα δημόσια νοσοκομεία ενισχύθηκαν με χιλιάδες προσλήψεις, η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Τρανή απόδειξη η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με την οποία ανακαλούνται οι άδειες των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το ΕΚΑΒ και τον ΕΟΔΥ, από την 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, η απόφαση αφορά τους γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό σε νοσηλευτικές δομές αλλά και δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως είναι σε Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία και Ομάδες Υγείας. Η απόφαση έχει ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι νεωτέρας.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ


Ιδιαίτερα καυστικό ήταν το σχόλιο του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ Γιώργου Παπανικολάου ο οποίος έγραψε στο Twitter:

«Συγχαρητήρια κύριοι Κυκίλια και Κοντοζαμάνη  για τις τάχα “χιλιάδες προσλήψεις” με τις οποίες δήθεν “θωρακίσατε το ΕΣΥ”. Εν τω μεταξύ από την μια πάλι αναστολή αδειών ενώ για τους 2000 επικουρικούς ειδικευμένους γιατρούς που απολύονται 31/10 ακόμα μούγκα στην στρούγκα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί